Verhuur chalets

Geen zin of mogelijkheid om uw eigen kampeerspullen mee te nemen? Geen probleem, op onze camping zijn namelijk drie verschillende type verhuur chalets te vinden! Onze chalets hebben eigen sanitair, centrale verwarming, televisie, een Dolce Gusto koffieapparaat, riante zithoeken en heerlijke bedden! Daarnaast zijn alle chalets voorzien van een ruim kookfornuis (op gas) met afzuigkap. Tevens is benodigd serviesgoed etc. aanwezig.

Theedoeken, handdoeken en badhanddoeken dient u zelf mee te nemen. Wel kunt u kiezen om hoeslakens en overtrekken zelf meet te nemen of deze huren bij ons, geef dit aan bij uw reservering.

Huisdieren zijn in onze chalets niet toegestaan. Alle verhuur chalets zijn uitsluitend voor hele weken te boeken, van vrijdag t/m vrijdag. Tevens is er bij verschillende weekenden een uitzondering gemaakt bv Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Dan zijn de chalets ook te huur voor het desbetreffende weekeind. Voor meer informatie kijkt u bij onze tarieven. Bij reserveren ontvangen wij een waarborg van € 100,00. Dit is borg voor het chalet, deze wordt na controle en het berekenen van eventuele schade en schoonmaakkosten, aan u terug overgeschreven.

Chalet type A

Aantal personen: 2-3
Plaatsnummer: 54

Indeling slaapkamers:

Eén grote slaapkamer met een tweepersoonsbed (met éénpersoons dekbedden) en twee hoge kasten. In de living een slaapbank die in een handomdraai omgetoverd kan worden naar een riant tweepersoonsbed.

Chalet type B

Aantal personen: 4-5
Plaatsnummers: 45, 46, 47, 201

Indeling slaapkamers:

In de grote slaapkamer een tweepersoonsbed en twee hoge kasten. In het andere kamertje is een stapelbed en een extra eenpersoonsbed gesitueerd, tevens is er en een hoge kast aanwezig.

Betreft de tweepersoonsbedden:

45, 46, 47 bestaan uit éénpersoons matrassen.
201 bestaat uit een tweepersoons matras.

Foto’s van 45-47:

Foto’s van 201:

Chalet type C-XL

Aantal personen: 4-6
Plaatsnummer: 345

Indeling slaapkamers:

In de grote slaapkamer een tweepersoonsbed (met eenpersoons dekbedden) en twee hoge kasten. In het andere kamertje zijn 2 stapelbedden gesitueerd (ook eenpersoons dekbedden), tevens is er een hoge kast.

Dit luxe chalet beschikt over een vaatwasser!