Verhuur Chalets

Geen zin of mogelijkheid om uw eigen kampeerspullen mee te nemen? Geen probleem, op onze camping zijn namelijk drie verschillende type verhuur chalets te vinden! De chalets zijn voorzien van eigen sanitair, centrale verwarming, keuken, televisie en ga zo maar door. Ook vindt u in al onze chalets een Dolce Gusto koffieapparaat, zodat u tijdens uw vakantie kan genieten van een heerlijk zelf gezet bakje koffie. Uiteraard zijn alle benodigdheden voor uw verblijf aanwezig in de chalets.

Alle verhuur chalets zijn uitsluitend voor hele weken te boeken, van vrijdag t/m vrijdag. Tevens is er bij verschillende weekenden een uitzondering gemaakt bv Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Dan zijn de chalets ook te huur voor het desbetreffende weekeind. Voor meer informatie kijkt u bij onze tarieven.

Bij reserveren ontvangen wij een waarborg van € 100,00. Dit is borg voor het chalet, deze wordt na controle en het berekenen van eventuele schade en schoonmaakkosten, aan u terug overgeschreven.

Chalet A

Dit is een nieuw chalet geschikt voor 2-3 personen. Dit chalet (30m2) heeft 1 slaapkamer en een bank bed in de woonkamer.

Faciliteiten en inventaris: CV verwarmd, douche, toilet, warm water, koelkast, Dolce Gusto koffiezetapparaat en televisie.

Chalet B

Dit chalet is geschikt voor 4-5 personen. Dit chalet (32m2) heeft totaal 2 slaapkamers, bestaande uit één tweepersoons kamer en één kamer met enkele bedden.

Faciliteiten en inventaris: CV verwarmd, eigen sanitair, warm water, koelkast, Dolce Gusto koffiezetapparaat en televisie.

Chalet C XL

Geniet van comfort tijdens vakantie. Dit luxe chalet is geschikt voor 4-6 personen. Dit chalet (40m2) heeft 2 slaapkamers bestaande uit één tweepersoonskamer en één slaapkamer met enkele bedden.
Faciliteiten en inventaris: CV verwarmd, douche, toilet, warm water, koelkast, vaatwasser, Dolce Gusto koffiezetapparaat en televisie.