Sanitair

Op onze camping zijn een drietal sanitair gebouwen ze voldoen allemaal aan de laatste normen.
Op de wastafels gratis warm water, heerlijk warme douches en natuurlijk verwarming wanneer het buiten koud is. Voor het douchen heeft u geen muntje of iets dergelijks nodig, u kunt per douchebeurt 7 minuten douchen, vervolgens is de douche geblokkeerd voor een aantal minuten. Uiteraard zijn er in ieder sanitairgebouw ook afwasplaatsen om uw vaat te doen. Het grote centrale toiletgebouw naast Geertje is voorzien van een speciale kinderdoucheruimte, handig voor de kleintjes!

Wij streven uiteraard naar een zo hoog mogelijke hygiƫne. Daarom worden de sanitair gebouwen meerdere malen per dag schoongemaakt. Tijdens het schoonmaken zijn deze dan ook gesloten.

Wasserette

Naast de winkelingang bevindt zich de wasserette. Hierin staat een tweetal wasmachines en een droger. De wasmachines hebben verschillende programma’s, u kunt uiteraard zelf het meest geschikte programma kiezen. Wasmiddel wordt automatisch gedoseerd, u hoeft zelf geen wasmiddel mee te nemen! Ook de temperatuur van de droger is instelbaar. U kunt was- en droogmuntjes halen in de Recra Shop.