Rijpaarden verhuur2018-11-22T00:23:21+00:00

Rijpaarden verhuur

Om paard te rijden bij ons op de camping hoeft u niet in bezit te zijn van een ruiterbewijs. Wel zijn een lange broek (joggingbroek/legging/paardrijbroek), dichte schoenen/laarzen en cap verplicht! Cap kunt u van de camping lenen.
Graag voor 11 uur aanmelden bij de receptie. U rijdt op eigen risico. Voor de strandrit is ervaring vereist, de duinrit is voor de beginner die een beetje ervaring heeft.

Duinrit

Voor beginnende ruiters bieden wij een duinrit aan. Dit is een rit van ongeveer een uur door de duinweggetjes in de omgeving. Een duinrit is een rustige rit met veel stappen en als de groep het toelaat een beetje draven. Dit hangt geheel van het niveau en wensen van de ruiters af. Onze medewerkers begeleiden de gehele rit van begin tot eind. Je meldt je van te voren aan bij de receptie en daar betaal je ook. Er wordt verzameld bij het groene hek bij de parkeerplaats.

Strandrit

Een rit door de  duinen en over het strand is voor gevorderde ruiters die de (ren)galop goed beheersen. Met de groep gaat minimaal één begeleider mee. Een strandrit duurt ongeveer 1,5 uur. Je meld je van te voren aan bij de receptie en daar betaal je ook. Er wordt verzameld bij het groene hek bij de parkeerplaats.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok