Reserveringsvoorwaarden:

Reserveringskosten zijn € 10.00 In de periode tot 10 Juli en vanaf 14 augustus kunt u een plaats reserveren waarbij u zelf de aankomst en vertrekdatum bepaalt. Het verblijf dient echter minimaal 5 nachten of meer te zijn of U maakt gebruik van een van de arrangementen. In de periode van 10 juli tot 14 augustus reserveren wij uitsluitend van vrijdag 13.30 uur tot vrijdag 12.30 uur.

Vooruitbetaling bij reservering:

50% van de verschuldigde kosten dienen te worden betaald binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging. Het restant is verschuldigd 25 dagen voor aankomst. Als men vertrekt voor de overeengekomen datum  wordt geen restitutie verleend. Bij vroegtijdig of tussentijds vertrek van personen en/of kampeermiddelen wordt geen restitutie verleend.

Honden:

Op onze camping worden beperkt honden toegelaten, we laten per plaats 1 middel tot grote hond of 2 kleine hondjes toe.
Op enkele velden laten we geen honden toe. Categorie 1 hondenrassen kunnen wij helaas niet toelaten: Dobberman, Staffords, Pitbulachtigen en Rotweilers.
U bent verplicht het hondenras te vermelden bij uw reservering!

Voorkeursvelden:

Het aangeven van een voorkeur met betrekking tot een gewenste staanplaats is mogelijk. Onze planning is echter afhankelijk van diverse factoren en staat niet vast tot op het moment van aankomst. Wij kunnen daarom in geen enkel geval garanderen dat er aan uw wensen met betrekking tot de staanplaats voldaan kan worden, uiteraard doen wij bij het inplannen ons uiterste best zo goed mogelijk aan ieders voorkeur te voldoen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft geef dan duidelijk aan waarom u deze heeft zodat wij, indien nodig, u een passend alternatief kunnen bieden.

Reserveren van een plaats


Verblijf en accommodatie


ja


ja