Reserveringsvoorwaarden:

Reserveringskosten zijn € 10.00

Vooruitbetaling bij reservering:

50% van de verschuldigde kosten dienen te worden betaald binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging. Het restant is verschuldigd 25 dagen voor aankomst. Als men vertrekt voor de overeengekomen datum  wordt geen restitutie verleend. Bij vroegtijdig of tussentijds vertrek van personen en/of kampeermiddelen wordt geen restitutie verleend.

Honden:

Honden worden niet toegelaten in onze chalets

Op onze camping worden beperkt honden toegelaten, we laten per plaats 1 middel tot grote hond of 2 kleine hondjes toe.
Op enkele velden laten we geen honden toe. Categorie 1 hondenrassen kunnen wij helaas niet toelaten: Dobberman, Staffords, Pitbulachtigen en Rotweilers.
U bent verplicht het hondenras te vermelden bij uw reservering!

Voorkeursvelden:

Het aangeven van een voorkeur met betrekking tot een gewenste staanplaats is mogelijk. Onze planning is echter afhankelijk van diverse factoren en staat niet vast tot op het moment van aankomst. Wij kunnen daarom in geen enkel geval garanderen dat er aan uw wensen met betrekking tot de staanplaats voldaan kan worden, uiteraard doen wij bij het inplannen ons uiterste best zo goed mogelijk aan ieders voorkeur te voldoen. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft geef dan duidelijk aan waarom u deze heeft zodat wij, indien nodig, u een passend alternatief kunnen bieden.

Reserveren van een Chalet


Verblijf en accommodatie