Kampeerplaatsen

Met uw tent, caravan of camper kunt u kiezen uit drie soorten kampeerplaatsen. Het verschil tussen deze soorten is voornamelijk de grootte. Al onze plaatsen zijn voorzien van elektra, dit betreft een 10A CEE aansluiting. Uw verbruik wordt bij vertrek afgelezen en verrekend volgens onze tarievenlijst, zo betaalt u alleen wat u gebruikt. De meeste plaatsen zijn uitgerust met kabel TV. Er wordt uitgezonden op het modernste DVB-T signaal, check voor uw komst of uw televisie geschikt is. De auto dient u ten alle tijden op uw plaats te parkeren.

Kampeerplaats

Standplaatsen met een gemiddelde grootte van 75-90 m2. Op deze plaats mag u een kampeermiddel (tent/caravan/camper) met de auto plaatsen. Deze plaatsen zijn uitgerust met elektra en Kabel TV digitaal DVB-T  (uitgezonderd boomgaard, deze heeft geen kabel tv aansluiting). Kampeerplaatsen zijn uitermate geschikt voor kleinere caravans, tenten en vouwwagens.

Kampeer Plusplaats

Standplaatsen met een gemiddelde grootte van 75-90 m2. Op deze plaats mag u een kampeermiddel (tent/caravan/camper) samen met de auto plaatsen. Deze plaatsen zijn uitgerust met elektra, Kabel TV digitaal DVB-T, water- en rioolaansluiting. Per 2 plaatsen is een vaste wateraansluiting beschikbaar. Hierop mag geen slang op worden aangesloten in verband met bacteriën. Kampeer Plusplaatsen zijn geschikt voor middelgrote caravans, tenten en kleine campers.

Comfortplaats

Standplaats met een gemiddelde grootte van 95-120 m2.  Op deze plaats mag u een kampeermiddel (tent/caravan/camper) samen met de auto plaatsen. Deze plaatsen zijn uitgerust met elektra, Kabel TV digitaal DVB-T, water- en rioolaansluiting. Per 2 plaatsen is een vaste wateraansluiting beschikbaar. Hierop mag geen slang op worden aangesloten in verband met bacteriën.  Comfortplaatsen zijn uitermate geschikt voor grotere caravans, campers en natuurlijk tenten.

Reserveer Direct
Plattegrond
Tarieven