Faciliteiten op onze camping

Taveerne ’t Preathuus

Voor een hapje en een drankje bent u welkom in ons camping restaurant ’t Preathuus. Wij serveren diverse gerechten uit de klassieke keuken met een uitgebreide menukaart.

Take-Away Snackbar

Heeft u geen zin om te koken, maar wel een simpel en lekker hapje bij de tent of caravan te eten? Dan bent u bij onze take-away snackbar aan het juiste adres! Naast frites & snacks en afhaal maaltijden kunt u ook voor vers bereide pizza’s kunt u bij ons terecht.

Supermarkt

Ook voor uw dagelijkse boodschappen en verse producten hoeft u niet ver te gaan. De Recra heeft een ruim assortiment en werkelijk bijna van alle markten thuis. Bovendien bakken wij iedere mogen verse broodjes!

Sanitair

Op onze camping zijn een drietal sanitairgebouwen, ze voldoen allemaal aan de laatste normen. Op de wastafels gratis warm water en heerlijk warme douches.

Zwembad

Wij hebben twee op zonne-energie verwarmde zwembaden ( +/- 28°c ) op onze camping. Een kinderbad met een afmeting van 6 x 5 meter en 30 cm diep.

Animatieteam

We hebben in de recreatieruimte knutseltafels, ook is er een tafeltennistafel is aanwezig. Er worden activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd.

Rijpaarden verhuur

Voor beginnende ruiters bieden wij een duinrit aan. Dit is een rit van ongeveer een uur door de duinweggetjes in de omgeving. Gevorderden kunnen het strand op. Voor de kleintjes is er ponyrijden in de bak!

Duinhoeve APP

Tijdens uw verblijf is de Duinhoeve APP super handig! In de app staat allerlei praktische informatie. Denk aan openingstijden, mededelingen, belangrijke telefoonnummers etc. U kunt downloaden voor ‘Android’ en ‘iOS (Apple)’