Faciliteiten op Camping Duinhoeve

Recra foods and goods:

uw boodschappen lekker dichtbij!

Ook voor uw dagelijkse boodschappen en verse producten hoeft u niet ver te gaan. De Recra heeft een ruim assortiment en werkelijk bijna van alle markten thuis. Ze hebben een ruim assortiment aan verse producten waaronder vlees, kaas en melkproducten, maar ook uw dagelijkse krant is er te koop.

De geur van versgebakken brood komt u dagelijks tegemoet als u de shop binnenstapt. Recrashop heeft een ruim assortiment aan vers brood van Bliek meesterbakkers. Daarnaast worden er dagelijks verse harde broodjes en croissants afgebakken. Denk aan kaiserbroodjes, kamppioentjes, volkoren bollen. Van tevoren bestellen is niet nodig, ideaal! Iets lekkers voor bij de koffie, geen probleem! Wij bakken verse bolussen, koffiekoeken, appel- en kersenflappen af!

Bent u thuis wat vergeten? Geen probleem. Van souvenirs en speelgoed tot camping artikelen en haringen; u vindt het allemaal bij Recra Duinhoeve! De shop is dagelijks geopend.

Cabrio-zwembad: een frisse duik of lekkere verkoeling!

Wij hebben twee op zonne-energie verwarmde zwembaden ( +/- 28°c ) op onze camping. Een kinderbad met een afmeting van 6 x 5 meter en 30 cm diep. Het grote zwembad heeft een afmeting van 18 x 8.5 meter en 1,38 meter diep. Er zijn ligbedden aanwezig. De zwembaden gaan half april open en zijn medio oktober weer gesloten (hangt geheel van het weer af).

De zwembaden zijn centraal gelegen tegen het terras van het restaurant. U kunt dus onder het genot van een kop koffie, biertje enz. uw kinderen in de gaten houden.

Er is geen toezicht, aangezien onze zwembaden niet dieper zijn dan 1,40 meter.

U kunt als gast van de camping gratis gebruik maken van onze zwembaden.

Culinair genieten in taveerne ’t Praethuus

Voor een hapje en een drankje bent u welkom in ons restaurant ’t Preathuus. Wij serveren diverse gerechten uit de klassieke keuken met een uitgebreide menukaart. Al onze gerechten worden vers en met veel zorg bereid. Wij hebben een variërend én divers drie-gangen keuzemenu voor slechts €26,50. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie met bijvoorbeeld een heerlijke sorbet op ons terras, terwijl u toezicht houdt op uw kinderen in het zwembad. In het hoogseizoen 16 juli – 27 aug is ons restaurant de gehele week geopend, buiten het seizoen voornamelijk in het weekend. Juni en september 4 dagen per week.

Reserveren is gewenst om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Reserver hier
menukaart
nagerechten

Take-away Snackbar

Heeft u geen zin om te koken, maar wel een simpel en lekker hapje bij de tent of caravan te eten? Dan bent u bij onze take-away snackbar aan het juiste adres!

Wij hebben een ruim assortiment aan meeneemgerechten. Denk aan vers gebakken friet met verschillende sauzen. Daarnaast kunt u meeneemgerechten (van te voren) bestellen zoals schnitzels, buffalo burgers en kibbeling. Heeft u trek in pizza? Ook dan kunt u die bij ons bestellen. De pizza’s worden vers bereid in onze keuken.. Ten slotte kunt u genieten van heerlijke sundea’s en ijshoorntjes met vers softijs!

In het hoogseizoen 16 juli – 27 aug is ons restaurant de gehele week geopend, buiten het seizoen voornamelijk in het weekend. Juni en september 4 dagen per week.

take-away kaart

Kinderanimatie

In het hoogseizoen hebben we in samenwerking met Recrateam een uitgebreid animatieprogramma voor diverse leeftijden. De dag begint met een ochtendbeat gevolgd door knutselen. In de middag is er vaak een zwembadactiviteit of een ander balspel. ’s Avonds is er voor de kleintjes een spannend theater spel, gevolgd door een activiteit voor de oudere jongeren.

Ook is er in het hoogseizoen wekelijks discozwemmen 12+ (’s avonds in het donker) en worden er activiteiten als bingo, karaoke en PUB-quiz georganiseerd. Kortom: genoeg te beleven!

Klik hier voor het animatieprogramma

Speeltuinen en speelveld

De camping heeft een aantal speeltuinen met ieder unieke speeltoestellen. Bij de ingang staan een aantal klassieke speeltoestellen gecombineerd met een vernieuwd houten klimrek. Verder staan op Lupineveld en de Konijnenweide nog een schommel en glijbaan.

Om een potje te voet-, volley- of handballen kunnen de kids naar het speelveld! Dit afgesloten veld aan de rand van de camping leent zich hier perfect voor!

Sanitair

Op onze camping zijn een drietal sanitair gebouwen welke allen voldoen aan de laatste normen. Alle gebouwen zijn voorzien van gratis warm water en zijn bovendien comfortabel verwarmd! Voor het douchen heeft u geen muntje of iets dergelijks nodig, u kunt per douchebeurt 7 minuten douchen, vervolgens is de douche geblokkeerd voor een aantal minuten. Uiteraard zijn er in ieder sanitairgebouw ook afwasplaatsen om uw vaat te doen. Het grote centrale toiletgebouw naast Geertje is voorzien van een speciale kinderdoucheruimte, handig voor de kleintjes!

Wasserette

In de wasserette vindt u de nieuwste Miele wasmachines én wasdroger. De wasmachines hebben een ruime hoeveelheid aan programma’s zodat er altijd wel één bij uw kleren past! Bovendien zijn de machine’s gemiddeld in 40 minuten klaar met wassen!