Informatie betreffende Corona (COVID-19)

De camping is  open. Wij vragen u op de camping de richtlijnen van het RIVM na te leven. Uiteraard houden wij ons hier ook aan. Wanneer er richtlijnen komen die verdere beperkingen opleggen, zullen wij u hierover informeren. We staan in nauw contact met de overheidsinstanties en de brancheorganisatie die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Bekijk hier de laatste mededelingen

Maatregelen

Door de maatregelen die 15 maart zijn opgelegd tot 06 april 2020, zijn wij genoodzaakt Take Away, Eethuis-Taveerne ’t Preathuus en het zwembad te sluiten

In de receptie en Recra food&more  worden beschermende maatregelen getroffen.  Daarnaast vragen wij u met 1 persoon in te checken en de receptie alleen te gebruiken voor dringende zaken. Indien mogelijk telefonisch of per mail de vragen te stellen.

Betaling en annuleren
Indien u er zelf voor kiest om het verblijf op voorhand te annuleren, wordt dit niet vergoed. In dit geval gelden de annuleringsvoorwaarden volgens onze branchevereniging Hiswa-RECRON. Klik hier voor de Recronvoorwaarden.

Coulance regeling corona

Op dit moment is er geen wettelijke verplichting om geannuleerde reservering terug te betalen. Aangezien we vele vaste gasten hebben die ons jaarlijks bezoeken, hebben we onderstaande Coulance regeling in het werk gesteld voor reserveringen met aankomstdatum tot 14 april 2020.

Indien uw reservering is aanbetaald ontvangt u bij annulering  een voucher  van het bedrag dat betaald is, deze kunt u inwisselen in 2020

Voorwaarden Coulance regeling;

  • Langtijdsarrangementen uitgesloten
  • Boeken op basis van beschikbaarheid
  • Reservering met gebruik van deze regeling is op geen enkele wijze te annuleren met vergoeding. Recron annuleringsvoorwaarden zijn op deze annuleringen niet meer van toepassing.
  • Minimaal 2 dagen voor huidige aankomstdatum annuleren en aan te geven gebruik van deze regeling te willen maken.
  • Nieuwe reservering moet gemaakt worden voor 1 augustus 2020.

Tot slot

Door de zeer uitzonderlijke situatie kunnen wij geen persoonlijke uitzonderingen maken. Indien de landelijke situatie zal wijzigen volgen wij de dan geldende regelgeving, ook m.b.t. de afhandeling van uw reservering.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Wij danken u voor uw begrip in deze periode. Ondanks alles hopen wij u op ons park te verwelkomen en zullen alles in het werk stellen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht