kamperen01.jpg - Camping Duinhoeve
kamperen02.jpg - Camping Duinhoeve
kamperen03.jpg - Camping Duinhoeve

Kamperen op Camping Duinhoeve

Op alle plaatsen behalve op veld boomgaard (4amp) kunnen wij u elektra op maat aanbieden, U kunt kiezen uit  6 , 10 of 16 ampère, standaard stellen wij in op 6A op uw verzoek kunnen wij dit verhogen tegen een kleine meerprijs. Betaling is altijd per KWh zo betaald u alleen het verbruik en geen duur all-in tarief.

Op onze camping kunt u kiezen uit 3 soorten plaatsen.

Kampeerplaats

Standplaatsen met een gemiddelde grootte van 75-90 m2. Op deze plaats mag u een kampeermiddel (tent/caravan/camper) met de auto plaatsen. Deze plaatsen zijn uitgerust met elektra en Kabel TV digitaal DVB-T  ( uitgezonderd boomgaard, deze heeft geen kabel tv aansluiting) (zie prijslijst)

Kampeer PLUS plaats

Standplaatsen met een gemiddelde grootte van 75-90 m2. Op deze plaats mag u een kampeermiddel (tent/caravan/camper) en de auto plaatsen. Deze plaatsen zijn uitgerust met elektra, Kabel TV digitaal DVB-T, water- en rioolaansluiting. (zie prijslijst) wateraansluiting tussen 2 plaatsen vaste wateraansluiting .d.m.v slang is niet tegestaan (zie prijslijst)

Comfortplaats

Standplaats met een gemiddelde grootte van 95-120 m2.  Op deze plaats mag u een kampeermiddel (tent/caravan/camper) en de auto plaatsen. Deze plaatsen zijn uitgerust met elektra, Kabel TV digitaal DVB-T, water- en rioolaansluiting. wateraansluiting tussen 2 plaatsen vaste wateraansluiting .d.m.v slang is niet tegestaan (zie prijslijst)