2br-luchtfoto02.jpg - Camping Duinhoeve

Genieten aan zee.

lvs-kamperen02.jpg - Camping Duinhoeve
mlc-verhuur02.jpg - Camping Duinhoeve
camoing-duinhoeve-01.jpg - Camping Duinhoeve
8gv-speeltuin01.jpg - Camping Duinhoeve
camoing-duinhoeve-02.jpg - Camping Duinhoeve

Ontdek Zeeland op de fiets

ciu-bar02.jpg - Camping Duinhoeve
ciu-omgeving04.jpg - Camping Duinhoeve

Definitieve Reserveringsaanvraag

Reserveringsvoorwaarden:
Reserveringskosten zijn € 10.00 In de periode tot 8 Juli kunt u een plaats reserveren waarbij u zelf de aankomst en vertrekdatum bepaalt. Het verblijf dient echter minimaal 5 nachten of meer te zijn of U maakt gebruik van een van de arrangementen. In de periode van 8 juli tot 12 augustus reserveren wij uitsluitend van vrijdag 13.30 uur tot vrijdag 12.30 uur.

Vooruitbetaling bij reservering:
50% van de verschuldigde kosten  binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging. Het restant is verschuldigd 25 dagen voor aankomst. Als men vertrekt voor de overeengekomen datum  wordt geen restitutie verleend.Bij vroegtijdig of tussentijds vertrek van personen en/of kampeermiddelen wordt geen restitutie verleend.

Voorkeursboeking:
Kan ik een plaats reserveren met een voorkeursnummer?
Er is een mogelijkheid om te reserveren met een voorkeur voor o.a. een speciale of specifieke plaats of bijvoorbeeld een bepaalde ligging. Voor deze voorkeursboeking wordt € 15.00  in rekening gebracht. U kunt uw voorkeur met betrekking tot een bepaalde ligging aangeven tijdens het online reserveren in het vak opmerkingen.
Zonder voorkeursboeking behouden we ons het recht voor  het plaats nummer om planmatige reden te wijzigen we zoeken dan wel een plaatsje die gelijk is of groter is dan de eerder gereserveerde plaats.

enlightened Voorkeursplaats = 15 euro per boeking extra

Yrb-pdf-logo.jpgKlik hier voor de algemene voorwaarden

 

Voor 2018 gaan we weer reserveeren vanaf 15 NOVEMBER  boeken is nu nog niet mogelijk

Reserveren

Contactgegevens

Verblijf en accommodatie